portit

liukuportti

Liukuportti anfra-aidat

Se säilyttää ryhtinsä ja toimintavarmuutensa kelissä kuin kelissä ja toimii vaativissakin käyttöympäristöissä. Saatavissa 1- tai 2-osaisena jopa 20 metrin ajoaukon sulkemiseen.

Liukuportteja valmistetaan alumiinisinä eri korkuisina ja levyisinä, aina asiakkaan tarpeet huomioon ottaen.  Vakioporttimalleissa on täytteenä alumiininen panssariverkko, mutta portin ulkonäköön voi vaikuttaa valitsemalla esimerkiksi alumiinisäle- tai pinnatäytön. Porttimme saa myös pulverimaalattuina kaikissa RAL-sävyissä.

Yksiosaisella liukuportilla saa suljettua jopa 10 metrin ajoaukon. Liukuporttia on saatavilla myös pariporttina. Pariportilla saa suljettua jopa 20 metrin ajoaukon.

 

Liukuportin koko, lukitus- ja käyttötapa suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kaikkia porttimalleja on mahdollista saada myös työmaakäyttöön, jolloin toimitus sisältää valmisperustukset ja valmiiksi asennetun automatiikan sähköpistokkeella.
Liukuporttiin on saatavissa myös sääsuojakatos.

Toimintavarmuus, turvallisuus ja käyttömukavuus on meille tärkeitä asioita. Kaikki valmistamamme portit ovat CE-hyväksyttyjä. Porteillamme on 3 vuoden takuu. Huoltosopimusasiakkaille tarjoamme 5 vuoden takuuta normaalin 3 vuoden sijaan.

lehtiportti

Lehtiportti on edullinen ja kestävä ratkaisu esimerkiksi huoltoportiksi. Porttia voidaan käyttää aukoissa, joiden leveys 2-8 m. Porttia yksi- ja kaksilehtisenä. 

Kaikkiiin lehtiportteihimme kuuluu vakiovarusteena lukkokorvake riippulukolle ja maasalvat portin pitämiseksi paikoillaan. Lehtiportin toiseen lehteen on mahdollista integroida käyntiportti. Lehtiporttia on mahdollista saada myös koneistolla varustettuna.

Kaikki valmistamamme lehtiportit ovat CE-merkittyjä.

käyntiportti

Käyntiportti eli jalankulkijoille tarkoitettu kapeampi saranaportti. 

Käyntiporttia käytetään yleensä lehti- tai liukuportin rinnalla jalankulkua helpottamaan. Käyntiportti voidaan myös integroida lehtiporttiin.

Vakioporttimme ovat panssariverkkotäytteellä, mutta esimerkisi pinna- tai säletäyttö on mahdollinen. Portin lukitukseen käytetään mekaanista tai sähköistä lukkoa. Toimitamme yleensä lukkorungon portin mukana.

Tarvitsetko myös panssariverkkoaidan? Katso lisätietoja täältä!