Verkkoaita

Verkkoaita

Tarjoamme laadukasta verkkoaitaa

Pitkäikäinen ja edullinen vaihtoehto aluesuojaukseen. Verkkoaitamme ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Käytämme verkoissamme laadukkaita lankoja, joiden murtolujuus täyttää EN 10204-3,1 standardin vaatimukset. Valmistamme panssariverkot omalla kutomakoneellamme Tupoksessa.

Mahdollisuudet panssariaitaverkon materiaaliksi

Alumiini on materiaaleistamme suosituin. Se on näyttävä, pitkäikäinen ja kestävä vaihtoehto. Alumiinin keveys helpottaa myös asennustyötä.

Muita mahdollisia materiaaleja ovat sinkitty ja PVC-pinnoitettu teräsverkko.

Käytämme Purso Greenline– alumiinia, koska tuotteen valmistuksessa on käytetty vain kierrätettyä alumiinia. Materiaalin kierrätys säästää luontoa ja kuluttaa vain 5 %
niin sanotun primäärialumiinin tuottamiseen käytetystä energiamäärästä.

Panssariverkon mitat

Verkon vakiosilmäkoot ovat 50mm, 45mm, 40mm, mutta tarvittaessa pystymme kutomaan verkkoa myös 25-60 mm silmäkoolla. Suosituimmat panssariaitojen korkeudet ovat 2000-3000mm. Omalla kutomakoneellamme pystymme kutomaan verkkoa 800 millimetristä aina 3500 millimetriin asti.

Verkkoaidan asennus

Yleensä aitatolpat asennetaan betonilla valamalla maavaraisesti. Aitatolpat voidaan asentaa kalliolle erillisen kalliotartunnan avulla. Aitatolpat asennetaan yleensä 3000mm välein. Aitaverkko kiinnitetään aidan tolppiin ruuveilla ja verkkokiinnikkeillä. Verkko kiinnitetään reunalankoihin C-renkaiden avulla. Aitaverkko saadaan kiristettyä niin, että aidasta tulee jäykkä, tukeva ja hyvännäköinen.

Tarvitsetko aidalle myös portin? Katso lisätietoja täältä!